top of page
Mobiele site

Home < Meer... < Doneren

Doneren

Home < Meer... < Doneren

Meer...

Onze financiën zijn voor een belangrijk deel afhankelijk van sponsoren en donateurs. Wij kunnen uw hulp daarom goed gebruiken. Mede door uw sponsorgeld kunnen wij ons reddingswerk blijven uitvoeren, opleidingen volgen, en materiaal up-to-date houden.

 

Daarom zijn wij van Reddingsbrigade Utrecht onze donateurs en sponsors zeer dankbaar. Met uw gift draagt u bij aan de veiligheid bij evenementen in en rondom Utrecht én de opleiding van nieuwe redders.

Ik wil doneren

Doneren

Wat fijn dat we een nieuwe donateur mogen verwelkomen! Onze vaste donateurs krijgen ook onze Nieuwsflits om op de hoogte te blijven van ons werk en de ontwikkelingen in de vereniging. Vul het formulier hieronder in om uw bijdrage gemakkelijk te regelen.

 

Op dit moment werken wij nog niet machtigingen. Na inzending van het formulier ontvangt u van ons eenmalig een betalingsverzoek, of vaker als u een termijn ingevuld hebt.

Bedrag
Termijn

Bedankt voor uw bericht. Wij sturen een of meer betalingsverzoeken zoals in dit formulier opgegeven.

FormulierDoneren
Ik wil sponsorkliks gebruiken

Sponsorkliks

Een andere manier om Reddingsbrigade Utrecht te helen is via Sponsorkliks. Hiermee kan de URB sponsorgeld verdienen door jullie online aankopen. Veel webwinkels doen hieraan mee waaronder Bol.com, Hema, thuisbezorgd.nl, Zalando, Wehkamp, Booking.com, Coolblue, etc. Het enige wat je moet doen is via Sponsorkliks van Reddingsbrigade Utrecht naar de gewenste website te gaan. 

De URB krijgt voor elke bestelling/reservering dan een bedrag op de rekening bijgeboekt.  Dat kan een vast bedrag zijn of een vastgesteld percentage van je aankoop. De URB krijgt 75% van dit bedrag en de overige 25% gaat Sponsorkliks. Via de URB flits zullen we jullie op de hoogte houden van de opbrengst. 

 

Hoe werkt het precies: 

  • Stap 1: Gebruik de hieronder, of http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=5541). Je komt dan op de Sponsorkliks site voor Reddingsbrigade Utrecht. 

  • Stap 2: Vervolgens klik of zoek je op de webwinkel van je keuze. Daarna kun je bestelling gewoon afhandelen zoals je gewent bent.

 

Vraag familie, vrienden, kennissen etc om ook hun bestellingen via Sponsorkliks te bestellen daardoor wordt het sponsorbedrag voor Reddingsbrigade Utrecht hoger. Klik hier voor het overzicht van wat we al opgehaald hebben

Je hoeft je niet te registreren op Sponsorkliks.

Ik wil sponseren

Sponsoring

Door sponsor te worden van Reddingsbrigade Utrecht kunt u er mede voor zorgen dat de vrijwilligers van de reddingsbrigade hun werk kunnen blijven doen. Sponsoren kan op meerdere manieren.

Tegenprestaties zijn in alle soorten en maten te bedenken, zoals demo’s, een bedrijfsuitje met teambuilding-dag of logo’s op de clubkleding. Mocht u een andere manier van samenwerking in gedachten hebben dan horen we het graag, we staan open voor ideeën.

 

Projectpartner

Wordt uw bedrijf projectpartner dan verbindt uw organisatie zich aan een speciaal project van Reddingsbrigade Utrecht. De invulling van dit partnerschap bepalen we gezamenlijk. Daarbij is het uitgangspunt dat de doelstellingen van zowel uw als onze organisatie worden gerealiseerd.

Maatschappelijk partner

Hierbij gaan we een structurele, waarbij de invulling maatwerk is. U kunt ons doel ondersteunen door middel financiële steun, levering van een product of dienst, of inzet van uw communicatiekanalen. Alternatieven zijn altijd bespreekbaar. Uiteraard zorgt Reddingsbrigade Utrecht dat de doelstellingen van beide organisaties worden verwezenlijkt.

Adverteren?

Wilt u adverteren in ons clubblad de NieuwsFlits?  Als adverteerder in ons clubblad steunt u niet alleen een goed doel, u heeft ook een bereik van honderden potentiële klanten die ons clubblad lezen.

Meer informatie

Als u uw gegevens invult in ons contactformulier dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Onze sponsoren

Onze sponsoren

Reddingsbrigade Utrecht is altijd actief op zoek naar sponsoren. Zo heeft de brigade tot en met 2015 mee gedaan aan de Boni Jeugdsponsoractie. Met het geld zijn bijvoorbeeld reddingsvesten en lesmaterialen voor de jeugd aangeschaft. Verder doet de brigade elk jaar mee met NLDoet, waarbij vrijwilligers van buiten de vereniging zich inzetten voor de reddingsbrigade, bijvoorbeeld met klussen in ons botenhuis en onderhoud aan het materiaal. Ook heeft de vereniging in 2016 veel EHBO (les)materiaal ontvangen van Ludgerus.

Medio 2016 is Reddingsbrigade Utrecht volop aan de slag met sponsorwerving en met resultaat! Wij bedanken alle sponsoren in die ons steunen in het bereiken van onze doelstellingen:

  • Het KfHeijn Fonds heeft in september 2016 een bijdrage geleverd die besteed is aan 20 kledingpakketten, bestaande uit jassen, broeken en shirts. In 2017 steunt het KfHein fonds de aanschaf van het Brigadevoertuig en in 2020 is er een bijdrage geleverd aan het verduurzamingsproject.

  • De De Winter Heinsius Stichting heeft in december 2016 een bijdrage geleverd waarvan 20 wetsuits zijn gekocht.

  • Het Initiatievenfonds heeft een bijdrage in mei 2017 geleverd waarmee 12 werkpakken aangeschaft zijn, in 2019 de RNR490 is aangeschaft en in 2020 het verduurzamingsproject realiteit werd

  • Het Rabobank Stimuleringsfonds heeft in 2017 een deel van de aanschaf van het brigadevoertuig gefinancieerd. Ook is in 2022 de aanschaf van een hybride voertuig, welke i.h.k.v. verduurzaming is aangeschaft

  • Garage Meva draagt vanaf 2018 bij aan de onderhoud van het brigadevoertuig

  • Het Ondernemersfonds Utrecht heeft in 2019 een deel van de nieuwe boot, de RNR 490 geschonken.

  • De Stichting Elize Mathilde fonds heeft in 2020 een bijdrage geleverd voor het verduurzamingsproject.

  • Flashpatterns Nederland heeft in 2021 steun gegeven voor het verduurzamingsproject.

bottom of page