top of page

Brigadekamp 2021

Het in september gaan we weer op kamp. Het belooft weer erg leuk te worden. Op dit moment is het kamp vol. Wil je op de wachtlijst, stuur dan een mail aan jec@reddingsbrigadeutrecht.nl Zaterdagavond wordt er een barbecue georganiseerd, iedereen is welkom, leden en ouder(s) van kampgangers.

Registratie is nog niet geopend
Andere evenementen bekijken
Brigadekamp 2021
Brigadekamp 2021

Tijd en locatie

03 sep 2021 19:00 – 05 sep 2021 16:00

De Stormring, Sluiskade 21, 1353 BT Almere, Nederland

Over het evenement

Gezien het grote aantal inschrijvingen bij eerdere kampen hebben we een maximum aantal deelnemers. Op dit moment is het kamp vol. Wil je op de wachtlijst, stuur dan een mail aan jec@reddingsbrigadeutrecht.nl.

Betaling doen we niet via de website omdat daar kosten aan zijn verbonden. Je wordt verzocht vooraf het bedrag over te maken (meer details na inschrijving). De kosten zijn:

 • € 48,50 voor leden
 • € 40,00 voor U-pas leden
 • € 14,50 als je alleen naar de BBQ op zaterdagavond komt

Het kamp is voor iedereen die lid is van Reddingsbgrigade Utrecht. We gaan allerlei leuke dingen doen zoals varen, zwemmen, spellen spelen, etc. etc. We slapen in tenten (in je eigen tent, of op indeling als je geen tent hebt).

Zaterdagavond wordt er een barbecue georganiseerd, iedereen is welkom, leden en ouder(s) van kampgangers. Gebruik hiervoor het ticket "alleen barbecue".

Inschrijving

 • Kampdeelname (€48,50)

  Doe per deelnemer een aparte bestelling. Betaling doen we niet via de website omdat daar kosten aan zijn verbonden. Je wordt verzocht het bedrag over te maken (meer details na inschrijving).

  € 0,00
  Uitverkocht
 • Alleen barbecue (€14,50)

  Doe per deelnemer een aparte bestelling. Betaling doen we niet via de website omdat daar kosten aan zijn verbonden. Je wordt verzocht het bedrag over te maken (meer details na inschrijving)

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page