top of page

Brigadekamp 2024

Op 14 tm 16 juni gaan we weer op kamp! Schrijf je nu in

Registratie is nog niet geopend
Andere evenementen bekijken
Brigadekamp 2024
Brigadekamp 2024

Tijd en locatie

14 jun 2024, 19:00 – 16 jun 2024, 16:00

Scouting Almere, Sluiskade 21, 1353 BT Almere, Nederland

Over het evenement

Gezien het grote aantal inschrijvingen bij eerdere kampen hebben we een maximum aantal deelnemers. Schrijf je dus snel in, meestal het het snel vol. Als het vol is en je wilt op de wachtlijst, stuur dan een mailtje aan jec@reddingsbrigadeutrecht.nl.

Het kamp is voor iedereen die lid is van Reddingsbgrigade Utrecht. We gaan allerlei leuke dingen doen zoals varen, zwemmen, spellen spelen, veel te laat naar bed, etc. etc. We slapen in tenten en vragen jullie zelf onderling te regelen als je bij elkaar in de tent wilt slapen.

Zaterdagavond 15 juni wordt er een barbecue georganiseerd, iedereen is dan welkom, ook ouder(s), broertjes of zusjes van kampgangers. Schrijf je in voor het evenement BBQ kamp 2024.

Betalingen doen we niet via de website omdat daar kosten aan zijn verbonden. Je wordt dus verzocht vooraf het bedrag over te maken (meer details na inschrijving). 

De kosten voor kampeelname zijn:

 • € 49,50 voor leden
 • € 44,50 voor U-pas leden

De kosten voor alleen de BBQ zijn.

 • € 17,50 voor volwassen en kinderen vanaf 12 jaar
 • € 8,00 voor kinderen tussen 4 – 12 jaar
 • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis
 • Schrijf je hier in voor de BBQ:

Inschrijving

 • Kampdeelname (€49,50)

  We doen per deelnemer een aparte bestelling. Wil je gebruik maken van de u-pas korting, bestel dan gewoon dit ticket en selecteer bij de inschrijving dat je gebruik wilt maken van de u-pas korting. Betaling doen we niet via de website omdat daar kosten aan zijn verbonden. Je wordt verzocht het bedrag over te maken (meer details na inschrijving).

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page