top of page

Buitentraining 2022

Schrijf je nu in voor de buitentrainingen op dinsdagavond

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Buitentraining 2022
Buitentraining 2022

Tijd en locatie

10 mei 2022, 18:30 – 15 sep 2022, 20:00

Maarssen, Maarsseveensevaart, Maarssen, Nederland

Over het evenement

Omdat het vorig jaar zo goed bevallen is, willen we dit jaar ook weer proberen buitentrainingen te geven. Het seizoen start na de meivakantie en loopt in ieder geval tot zomervakantie. Het kan doorgaan als er voldoende animo is en er voldoende vrijwilligers zijn. Het kost €15,- per deelnemer (dit wordt apart afgerekend nadat is besloten of het doorgaat; niet via de website)

Het idee is om de buitentraining op dinsdag avond bij de Maarsseveense Plassen te doen in twee groepen op dezelfde tijden als de normale trainingen (18:30-20:00)

  • Groep 1: Buitentraining aanvullend op zwembad voor junior redders en zwemmend redders. Het programma is sport en spel in het teken van de reddingsbrigade
  • Groep 2: Lifeguard training voor alle lifeguards (in opleiding) en voor jongeren vanaf ongeveer 15 jaar die ook een lifeguardopleiding willen gaan volgen.

Inschrijving

  • Leden ticket buitentrainingen

    Kosten zijn €15 per seizoen, dit wordt apart afgerekend nadat besloten is of het door gaat (overmaken of contact bij eerste training). Lidmaatschap van Reddingsbrigade Utrecht is verplicht.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page