top of page

Brigadekamp 2022

Bijgewerkt op: 15 jun. 2022

Yes, het brigadekamp is weer gestart. Alle ouders zijn vertrokken, dus nu gaan we een mooi weekeinde tegemoet. Lees hier een live verslag uit Almere haven.

Opening

Alle tentjes staan, de vlag is gehesen, dus het is tijd om de kampshirts uit te delen. Het is de traditie om dan gelijk op de foto te gaan, omdat de shirt dan nog mooi schoon zijn…


Je ziet hem niet vaak op de foto, omdat hij meestal achter de camera staat, maar vandaag is het toch gelukt om Robert er ook een keer op te krijgen…


 

Sponsorzwemmen

In mei hebben we in het zwembad hard gezwommen, om de vereniging te sponsoren. vandaag is bij de opening van het kamp bekend gemaakt dat er ruim €1.937,29 bij elkaar is gezwommen!!!

Wat een mooi resultaat. Daar zijn we erg blij mee. Van het geld zijn 4 rescuetubes en een rescue board gekocht. Lieke en Tim hebben hem uitgepakt en Amber heeft hem gedoopt.


 

Avondspel vrijdag avond

op vrijdag avond is er lekker gevaren. Maar dat mocht pas als de puzzel was opgelost. Na terugkomst stond er nog een broodje hamburger te wachten. Nog even wat drinken en daarna lekker slapen. 


Zaterdag bootcamp

Na een kort nachtje moeten we natuurlijk weer fris starten. dus dat betekent bootcampen.


 

Varen, ehbo en porto’s

De dag is goed op gang. In verschillende groepen worden activiteiten gedaan. Uiteraard wordt er veel gevaren, leren we weer wat ehbo bij en weten we hoe de porto werken en hoe je berichten doorgeeft. 

Lekker zwemmen

Het weer is boven verwachting. Heerlijk om te zwemmen en het nieuwe supboard uit te proberen. Toch was het water voor sommigen nog een beetje koud. 

BBQ en levend stratego

Na een lekkere BBQ met een aantal ouders zijn drie groepen de strijd aangegaan om de vlag! 

Dropping en nachtvaren

we hebben de zaterdag afgesloten met een dropping en nachtvaren.We zijn weer uit bed

Het is gelukt om weer op te staan. Een paar stoere deelnemers hebben weer een lekkere duik genomen, de anderen hebben een ochtendwandeling gemaakt.

Na een lekker ontbijtje met een eitje zijn de activiteiten weer gestart. En wat zouden we gaan doen? Varen natuurlijk. En vandaag staat ook knopen op het programma.
 

Kraak de code

De middag start met ‘kraak de code’. Kaartjes met een deel van de oplossing moeten gezocht worden in het bos. Daarna is het puzzelen: welke kaartjes horen bij elkaar en wat is de juiste volgorde. Alleen dan kunnen de sloten geopend worden. 

En toen was het alweer voorbij…Iedereen Bedankt voor een mooi kamp. En speciale dank aan de organisatie het JEC: Agnes, Jolanda, Lilian, Lars, Bas en het Jeugd JEC Tim, Amber en Lieke.


477 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page