top of page

Brigadekamp 2022

Bijgewerkt op: 15 jun. 2022

Yes, het brigadekamp is weer gestart. Alle ouders zijn vertrokken, dus nu gaan we een mooi weekeinde tegemoet. Lees hier een live verslag uit Almere haven.

Opening

Alle tentjes staan, de vlag is gehesen, dus het is tijd om de kampshirts uit te delen. Het is de traditie om dan gelijk op de foto te gaan, omdat de shirt dan nog mooi schoon zijn…


Je ziet hem niet vaak op de foto, omdat hij meestal achter de camera staat, maar vandaag is het toch gelukt om Robert er ook een keer op te krijgen…


 

Sponsorzwemmen

In mei hebben we in het zwembad hard gezwommen, om de vereniging te sponsoren. vandaag is bij de opening van het kamp bekend gemaakt dat er ruim €1.937,29 bij elkaar is gezwommen!!!

Wat een mooi resultaat. Daar zijn we erg blij mee. Van het geld zijn 4 rescuetubes en een rescue board gekocht. Lieke en Tim hebben hem uitgepakt en Amber heeft hem gedoopt.


 

Avondspel vrijdag avond

op vrijdag avond is er lekker gevaren. Maar dat mocht pas als de puzzel was opgelost. Na terugkomst stond er nog een broodje hamburger te wachten. Nog even wat drinken en daarna lekker slapen. 


Zaterdag bootcamp

Na een kort nachtje moeten we natuurlijk weer fris starten. dus dat betekent bootcampen.

 

Varen, ehbo en porto’s

De dag is goed op gang. In verschillende groepen worden activiteiten gedaan. Uiteraard wordt er veel gevaren, leren we weer wat ehbo bij en weten we hoe de porto werken en hoe je berichten doorgeeft.