top of page

Duik jij mee?

Utrecht Het is bijna zover. De Unox Nieuwjaarsduik in Utrecht staat weer voor de deur! Op 1 januari 2024 trotseren zo’n 400 sportievelingen de winterse kou voor een frisse, spetterende duik in de Haarrijnse plas.
De 6e editie van de Unox Nieuwjaarsduik in Utrecht belooft weer een ultieme start te worden van het nieuwe jaar. Dappere duikers worden getrakteerd op een Unox muts, een warming-up met MC23 en muziek van DJ Gio en dampende Unox snert na. De Haarrijnse Plas - bij Key West Beachhouse - is wederom het decor van de Nieuwjaarsduik 2024. Het startschot klinkt om 12.00 uur. Kleedruimte is aanwezig, evenals toezicht door de Reddingsbrigade Utrecht.


Tickets

Het nieuwe jaar inluiden met een (frisse) duik? Inschrijven kan online t/m 31 december 2023 via https://duik.eventbrite.com of op 1 januari vanaf 11.00 uur aan de kassa. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Reddingsbrigade Utrecht, Gemeente Utrecht, Key West Beachhouse en vele vrijwilligers en sponsors. Deelname geschiedt op eigen risico.

228 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page