top of page

Een druk weekeinde

Bijgewerkt op: 14 sep. 2021

Heerlijk, een weekeinde gevuld met allerlei brigade activiteiten!


Lifeguard examens

Op zaterdag waren er Lifeguard examens. 16 kandidaten van Utrecht en Vinkeveen gingen op voor junior Lifeguard, Lifeguard, Lifeguard schipper of Lifeguard chauffeur. We zijn trost en feliciteren hen met hun diploma!


Bewakingen

Ook waren er verschillende bewakingen waar we de hulpverlening hebben gedaan:

  • Vrijdag en zaterdag waren we bij de drijf-in bioscoop in vleuterweide. Heel toepasselijk is de film Baywatch gedraaid.

  • Op zaterdag avond was het foodfestival in winkelcentrum de Gaard waar onze bewakers ook een hapje mee mochten eten.

  • En zaterdagnacht moest een groep vroeg uit de veren (om 04:15 uur in het botenhuis!) om op tijd te zijn bij de triatlon van Almere. Daar hebben we Reddingsbrigade Almere geholpen en zijn we met drie boten heen geweest.

We moesten een aantal keer in actie komen. Gelukkig allemaal weer goed gekomen.


Suppen

Op zondag is er ook de hele dag gesupt. Eerst is een groepje druk geweest met het testen van verschillende sups. Met dank aan de Decathlon The Wall, vriendin Bea en Supschool Domstad konden we veel verschillende types supboards testen.


Later op de middag is het tweede deel van de opleiding gevolgd. Hier is geoefend met stabiliteit op het board, verschillende reddingshandelingen en meer geavanceerder techniek (zoals de pivot draai).Podcast opnames

Tijdens de drijf-in bioscoop is Matthijs Vrolijk langs geweest om opnames te maken voor een podcast over de Reddingsbrigade. We zijn benieuwd naar het resultaat!76 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page