top of page

Een heel mooi kamp

Allemaal zijn we nog een beetje moe van een heel mooi weekeinde. Het Brigade-kamp 2021 is een groot succes geweest. Dat weten we, omdat we alleen maar blije gezichten hebben gezien. Dit jaar was natuurlijk extra bijzonder, omdat het de eerste keer was dat we sinds de Corona weer met zo'n groep bij elkaar konden komen.


We hebben allerlei activiteiten gedaan. En zoals niemand zal verbazen is er veel gevaren in onze boten. Zo is er heel hard gevaren in de snelle boten, moesten er puzzels opgelost worden, gingen we in het donker gevaren, hebben we met hindernissen gevaren, of gingen we gewoon nog even een extra rondje omdat het zo leuk is!Maar dat was natuurlijk niet het enige. In de ochtend een work-out, zwemmen en hardlopen om wakker te worden. Dat viel niet voor iedereen mee zo vroeg in de ochtend...


Door de dag heen waren allerlei activiteiten. Er is een EHBO les gegeven. We leerden bijvoorbeeld een snelverband of een drukverband aan te leggen. Of dat nu helemaal goed is nog even de vraag, want verschillende deelnemers zijn helemaal ingepakt.Tijdens het moordspel ging het om de chaos, mensen verraden en zorgen dat je jouw opdrachten gedaan voordat je getikt werd.


Het portofoonspel was best moeilijk, want moet je nu eerst je eigen teamnaam zeggen, of toch CP (centrale post). Dan moet je ook nog "over" zeggen als je klaar bent met wat je wilt zeggen en je mag vooral geen "uit" zeggen, want dat mag alleen de CP.In de avond ging het gewoon door. Op zaterdag avond kregen we bezoek van een aantal ouders die met BBQ hebben meegegeten. En na het nachtspel nog even lekker opwarmen bij het kampvuur.


Tot slot willen we iedereen bedanken die heeft meegeholpen om dit kamp tot een succes te maken:

  • De organisatie en kampleiding: Agnes, Lilian en Erica

  • Het jeugd-JEC: Tim, Lars, Amber en Lieke

  • De schippers en andere vrijwilligers

  • Maar ook Luc, die zijn snelle boot had meegenomen

  • Natuurlijk alle deelnemers, want zonder jullie was het niet zo gezellig geweest!

  • En speciale dank aan onze sponsoren: Domino's Almere Haven, Zin in een bbq.nl en AK Graphics.

158 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page