top of page

Eerste Utrechtse NieuwjaarsduikOp 1 januari 2018 organiseert Reddingsbrigade Utrecht in samenwerking met Key West Beachhouse, Sportcity Leidsche Rijn en X-Groove Factory de 2e Unox Utrechtse Nieuwjaarsduik op de Haarrijnse Plas.

Bij de entrée ontvangen de deelnemers van de duik een UNOX muts. Onder aanvoering van een fitness instructrice en begeleid door de opzwepende beats van de DJ doen we een warming up. Hierna gaan we om exact 12.00 uur het water in. Na afloop is er voor alle deelnemers heerlijke erwtensoep, terwijl de DJ voor de muzikale omlijsting zorgt.De Nieuwjaarsduik vindt plaats op de Haarrijnse Plas, Strandboulevard 222, 3454 MA Utrecht. De duikers kunnen zich vanaf 11.00 uur melden bij de ingang op het terrein naast Key West Beachhouse. Om 11:50 zal de warming up plaatsvinden en het startschot klinkt om 12.00 uur. Deelname geschiedt op eigen risico en aanmelden kan tot uiterlijk 31 december 2017 op de website http://www.xgroovefactory.nl/. Leden hebben hierover een mail ontvangen.

Graag nodigen wij u van harte uit om op 1 januari aanstaande aanwezig te zijn bij deze Nieuwjaarsduik. Tevens hopen wij dat u van te voren nog even aandacht zou kunnen besteden aan deze duik.

Bekijk nu ook de videoreportage.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page