Handhaving vaarverbod Amsterdam

Bijgewerkt: 17 mei 2020

Vandaag (5 april 2020) hebben wij Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland en Reddingsbrigade Amsterdam geholpen met de handhaving van het vaarverbod Vanwege Corona in Amsterdam.


Het was overwegend rustig. Gelukkig blijven veel mensen thuis en houden wij ons allemaal goed aan de regels. Om hier extra aandacht aan te geven hebben wij vandaag een bijzondere inzet gehad, waarbij wij hebben geholpen met de handhaving. Het was al met al een grote inzet van 16 boten en samenwerking met veel partijen, zoals politie, havendienst, reddingsbrigade en DTW (dienst toezicht water). Mooi te zien hoe goed dat gaat en dat iedereen wil bijdragen.

Na de inzet is de dank uitgesproken naar alle collega's door Femke Halsema (Burgemeester Amsterdam) en Frank Paauw (Hoofdcommissaris Politie Amsterdam Amstelland).

Een sfeerimpressie is hier te vinden.
27 keer bekeken0 reacties
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Reddingsbrigade Utrecht
Martin Ovenweg 5
3555 HZ Utrecht

contact

Door de ANBI-status kun je met belasting voordeel schenkingen doen

meer informatie

Steun de brigade door online te aankopen via SponsorKliks te doen

meer informatie

Je kunt onze redders redden met een donatie. Jouw gift is zeer welkom 

meer informatie

De website van Reddingsbrigade Utrecht wordt door Commissie PR onderhouden.  Meldingen of het niet goed functioneren van de website of heb je nieuws, foto's of andere informatie stuur deze dan naar pr@reddingsbrigadeutrecht.nl

© 2020 Reddingsbrigade Utrecht