Het ene goede doel helpt het andere goede doel

Vanaf vrijdag 21 december t/m zondag 23 december zetten reddingsbrigades uit heel Nederland zich door middel van de actie “Serious Rescue” in voor 3FM Serious Request - De Lifeline - Het redden van levens. Circa 35 reddingsboten zullen daarbij in een lang lint varen van Nijmegen, via ‘s Hertogenbosch en Vianen naar Utrecht (route van circa 100 kilometer).


Het doel daarbij is om vooraf en tijdens de vaartocht zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request, welk geld op zondagmiddag 23 december in Utrecht zal worden aangeboden bij Tivoli Vredenburg.


Reddingsbrigade Utrecht heeft eerder al door middel van sponsorzwemmen in onze zwembaden een mooi bedrag opgehaald van Euro 1.712. Dit bedrag zal dan ook met veel trots worden gedoneerd aan Serious Request. Graag nodigen wij u uit om zondagmiddag aanwezig te zijn bij de aankomst van alle reddingsboten in Utrecht. Zij zullen naar verwachting om circa 13.00 uur aankomen bij Roost aan de Singel op het Paardenveld. Vandaar zullen alle leden van de deelnemende reddingsbrigades naar Tivoli Vredenburg lopen voor het aanbieden van het opgehaalde geld.


3FM DJ Sander Hoogendoorn heeft een bericht voor ons!

Volg De Lifeline live

40km zwemmen in 80 minuten

6 keer bekeken0 reacties
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Reddingsbrigade Utrecht
Martin Ovenweg 5
3555 HZ Utrecht

contact

Door de ANBI-status kun je met belasting voordeel schenkingen doen

meer informatie

Steun de brigade door online te aankopen via SponsorKliks te doen

meer informatie

Je kunt onze redders redden met een donatie. Jouw gift is zeer welkom 

meer informatie

De website van Reddingsbrigade Utrecht wordt door Commissie PR onderhouden.  Meldingen of het niet goed functioneren van de website of heb je nieuws, foto's of andere informatie stuur deze dan naar pr@reddingsbrigadeutrecht.nl

© 2020 Reddingsbrigade Utrecht