top of page

Het ene goede doel helpt het andere goede doel

Vanaf vrijdag 21 december t/m zondag 23 december zetten reddingsbrigades uit heel Nederland zich door middel van de actie “Serious Rescue” in voor 3FM Serious Request - De Lifeline - Het redden van levens. Circa 35 reddingsboten zullen daarbij in een lang lint varen van Nijmegen, via ‘s Hertogenbosch en Vianen naar Utrecht (route van circa 100 kilometer).


Het doel daarbij is om vooraf en tijdens de vaartocht zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request, welk geld op zondagmiddag 23 december in Utrecht zal worden aangeboden bij Tivoli Vredenburg.


Reddingsbrigade Utrecht heeft eerder al door middel van sponsorzwemmen in onze zwembaden een mooi bedrag opgehaald van Euro 1.712. Dit bedrag zal dan ook met veel trots worden gedoneerd aan Serious Request. Graag nodigen wij u uit om zondagmiddag aanwezig te zijn bij de aankomst van alle reddingsboten in Utrecht. Zij zullen naar verwachting om circa 13.00 uur aankomen bij Roost aan de Singel op het Paardenveld. Vandaar zullen alle leden van de deelnemende reddingsbrigades naar Tivoli Vredenburg lopen voor het aanbieden van het opgehaalde geld.


7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page