Nieuwe werkpakken voor Reddingsbrigade Utrecht


Op 17 september 2017 zijn de nieuwe werkpakken in gebruik genomen samen met de heer Jansen, Wethouder sport in Utrecht en de nieuwe directeur van Reddingsbrigade Nederland, Koen Breedveld. De heer Jansen heeft de werkpakken overhandigd namens de gemeente. Werkpakken zijn erg belangrijk om de Lifeguards tegen weer en wind te beschermen. Zo kunnen zij hun taak goed en veilig uitvoeren bij evenementen zoals een triatlon, of de Singelswim.
De pakken zijn geschonken door het Initiatievenfonds Utrecht. Reddingsbrigade Utrecht is daar erg dankbaar voor. Niet alleen vanwege de veiligheid, maar ook omdat het de samenwerking bevordert, bijdraagt aan het "wij"-gevoel en we hiermee voorbereid zijn op de toenemende vraag naar bewakingen.


De pakken zijn, na een korte demonstratie hoe je een werkpak aantrekt,  "gedoopt" door met z'n allen het water in te gaan.meer foto'sIn 2016 was Reddingsbrigade Utrecht een project gestart om de kleding te vervangen en uit te breiden. Dit is een zeer succesvol project geweest waarin 20 sets werkkleding, 20 wetsuits en de 12 werkpakken zijn aangeschaft. De brigade heeft daarin, naast steun vanuit het Initiatievenfonds ook hulp gehad van het KfHein fonds en het De Winter Heijnsiusfonds.


Publicaties in de media: AD Utrecht

3 keer bekeken0 reacties
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Reddingsbrigade Utrecht
Martin Ovenweg 5
3555 HZ Utrecht

contact

Door de ANBI-status kun je met belasting voordeel schenkingen doen

meer informatie

Steun de brigade door online te aankopen via SponsorKliks te doen

meer informatie

Je kunt onze redders redden met een donatie. Jouw gift is zeer welkom 

meer informatie

De website van Reddingsbrigade Utrecht wordt door Commissie PR onderhouden.  Meldingen of het niet goed functioneren van de website of heb je nieuws, foto's of andere informatie stuur deze dan naar pr@reddingsbrigadeutrecht.nl

© 2020 Reddingsbrigade Utrecht