Online demodag duurzame brigade start bijna

Bijgewerkt: jan 1

Klik hier om deel te nemen aan de teams vergadering


Vandaag staat de demodag duurzame brigade van Reddingsbrigade Utrecht gepland waarin wij een bijzondere aankondiging doen. We vinden het erg leuk jou te gaan zien. We hebben vanwege de aangescherpte Corona regels besloten het niet bij de Haarrijnse plassen te laten plaatsvinden. Om het wel door te laten gaan, zijn we nu druk bezig er een online event van te maken, waarbij jij/jullie nog steeds van harte welkom bent/zijn.

Klik hier om deel te nemen aan de teams vergadering Het evenement tussen 11:00 en ongeveer 12:00 laten plaatsvinden. We zullen jullie meenemen op een reis langs de Reddingsbrigade en onze verduurzamingsambities. Het belooft een afwisselende bijeenkomst te worden waar verschillende mensen aan het woord (het verduurzamingsteam, de leverancier, onze eigen voorzitter, de wethouder duurzaamheid van Utrecht en de voorzitter van Reddingsbrigade Nederland) komen en we op verschillende locaties bij elkaar komen via Micorsoft Teams. Deelnemen kan via de link hieronder.


Klik hier om deel te nemen aan de teams vergadering

63 keer bekeken0 reacties
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Reddingsbrigade Utrecht
Martin Ovenweg 5
3555 HZ Utrecht

contact

Door de ANBI-status kun je met belasting voordeel schenkingen doen

meer informatie

Steun de brigade door online te aankopen via SponsorKliks te doen

meer informatie

Je kunt onze redders redden met een donatie. Jouw gift is zeer welkom 

meer informatie

De website van Reddingsbrigade Utrecht wordt door Commissie PR onderhouden.  Meldingen of het niet goed functioneren van de website of heb je nieuws, foto's of andere informatie stuur deze dan naar pr@reddingsbrigadeutrecht.nl

© 2020 Reddingsbrigade Utrecht