top of page

Op naar de vakantie - leuke activiteiten

Voor de vakantie gaan (De laatste trainingen in het zwembad zijn op 13 en 16 juli) hebben we nog een paar leuke activiteiten georganiseerd. En omdat het nu ivm de 1,5 meter lastig is om met een hele grote groep bij elkaar te komen hebben we ervoor gekozen drie aparte activiteiten te organiseren.


12 juli: spelmiddag voor de jeugd

Op 12 juli zal er bij de Haarrijnseplassen een spelmiddag georganiseerd worden. Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar dat het actief wordt is zeker! Geef je op met via dit formulier.

  • De start is om 13:00 en je bent welkom vanaf 12:45.

  • Leden t/m 18 jaar kunnen deelnemen.

  • Het evenement gaat door als er tenminste 10 deelnemers zijn

  • N.B. waterschoenen zijn verplicht en neem iets warms mee voor na het zwemmen


13 juli: Reddingsbrigade Pubquiz

Voor 13 juli hebben we onze allereerste Brigade Pubquiz gemaakt met veel (maar niet alleen) vragen over de Reddingsbrigade. we verwachten dat we rond 20:45 kunnen starten. Let op je hebt 2 apparaten nodig 1 om de vragen te bekijken (liefst een scherm van een laptop of een tablet, omdat het dan goed leesbaar is en je het beeldmateriaal dan goed kunt zien) en 1 om de vragen te kunnen beantwoorden (dat kan prima met een telefoon). Inschrijven kan hier, dan krijg je een link naar de teams-vergadering waarin we zullen presenteren. Schrijf je snel in.


De week vanaf 24 Augustus: Reddings-4-daagse

Voor de week van 24 augustus zijn we een Reddings-4-daagse aan het voorbereiden. Dit belooft een sportieve uitdaging te worden die we jaarlijks willen gaan herhalen. Wat je precies gaat doen staat nog niet helemaal vast, maar het zal een sportieve uitdaging worden waarbij je 4 dagen achter elkaar in ieder geval een run-swim-run gaat doen. Inschrijven kan binnenkort via dit formulier.

26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page