Rondje Haarrijn

Bijgewerkt: 17 aug 2020

Het is een mooie, warme zondagochtend. de watertemperatuur is ongeveer 24 graden. al met al dus goede omstandigheden voor het rondje Haarrijn wat vandaag op de planning staat.

Om 10:15 verzamelt de groep zich bij key-west om deze leuke uitdaging van ruim 2km de hele Haarrijnseplas rond te zwemmen. Het is een mooie grote groep en er is ook een aantal mensen bij die normaal niet op zondag ochtend mee zwemt.De groep is enthousiast gestart en er wordt veel gekletst en lawaai gemaakt.Onderweg komen we ons collega brigadid Yvonne tegen die sublessen aan het geven is.

Hoewel het geen wedstrijd is splitst de groep zich halverwege in een snelle en een iets langzamere. Maar het lijkt eropuit ze het allemaal gaan halen. Dit komt waarschijnlijk door het motto van Job: gewoon blijven doorzwemmen...


....12:05: iedereen heeft het gehaald. Een mooie prestatie!!
Meer foto's staan op het ledengedeelte van de website (als je nog geen account hebt, klik dan op inloggen en dan op inschrijven)


106 keer bekeken0 reacties
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Reddingsbrigade Utrecht
Martin Ovenweg 5
3555 HZ Utrecht

contact

Door de ANBI-status kun je met belasting voordeel schenkingen doen

meer informatie

Steun de brigade door online te aankopen via SponsorKliks te doen

meer informatie

Je kunt onze redders redden met een donatie. Jouw gift is zeer welkom 

meer informatie

De website van Reddingsbrigade Utrecht wordt door Commissie PR onderhouden.  Meldingen of het niet goed functioneren van de website of heb je nieuws, foto's of andere informatie stuur deze dan naar pr@reddingsbrigadeutrecht.nl

© 2020 Reddingsbrigade Utrecht