Bewakingen: Opening Singel en drijf-in bioscoop

Bijgewerkt: 29 okt 2020

Het is heel fijn dat we kunnen melden dat er weer bewakingen zijn. Dit weekeinde hadden we er weer twee: de opening van de singel in Utrecht en de drijf-in bioscoop in vleuterweide.


Singel weer open

Vandaag een gedenkwaardig in Utrecht, want na vele jaren is de singel weer open. Zaterdagochtend werd de hernieuwde singel feestelijk geopend door de burgemeester. Ter hoogte van het Centraal Station werd een reusachtige witte emmer water in de singel leeggekieperd, met daarop het rood-witte wapen van de stad.
Nu kun je weer rond het centrum van Utrecht varen, of zwemmen... Een aantal stoere zwemmers heeft vandaag de 6 kilometer lange singel rond gezwommen. Als je dan moe uit het water komt kun je best wat hulp gebruiken van de Reddingsbrigade om veilig op de kant te komen of op te warmen.
Het was een Corona-proof evenement waarbij de officiële opening van de singel digitaal te volgen was via de website emmertjeutrecht. Hierdoor was het niet super druk, maar zeker niet minder gezellig!


Tussendoor nog een interviewtje gegeven aan SBS6 en hebben we een fotograaf van Trouw geholpen aan boord gehad om wat mooie plaatjes te schieten.Drijf-in bioscoop

Op vrijdag avond en zaterdag is er op het Vleuterweide meer een gigantisch bioscoopscherm geplaatst. Er waren 30 rubberbootjes beschikbaar waarin bezoekers films konden kijken. Dit leidde soms tot natte voeten... Dus veel bezoekers bekeken de film van de kade en krijgen onze bewakers even de kans om te roeien.

59 keer bekeken0 reacties
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Reddingsbrigade Utrecht
Martin Ovenweg 5
3555 HZ Utrecht

contact

Door de ANBI-status kun je met belasting voordeel schenkingen doen

meer informatie

Steun de brigade door online te aankopen via SponsorKliks te doen

meer informatie

Je kunt onze redders redden met een donatie. Jouw gift is zeer welkom 

meer informatie

De website van Reddingsbrigade Utrecht wordt door Commissie PR onderhouden.  Meldingen of het niet goed functioneren van de website of heb je nieuws, foto's of andere informatie stuur deze dan naar pr@reddingsbrigadeutrecht.nl

© 2020 Reddingsbrigade Utrecht