Veel plezier en tijdens de spelmiddag

Vandaag een actieve middag voor de jeugd! De spelmiddag is een sportieve uitdaging geworden. In vier teams worden 4 spellen gespeeld. Daarbij kunnen ze punten verdienen. Voor één spel mag de joker ingezet worden voor dubbele punten.

Het eerste spel is een woordenspel waarbij zo snel mogelijk letters gehaald moeten worden. Dan moet er gepuzzeld worden voor het juiste woord: waterhulpverlening. Team 4 was het snelste!!


Het tweede spel heet pak de vlag. Iedereen start liggend en moet een vlag pakken en mee terug nemen. Elke rond gaat is er één vlag minder!

het team dat de laatste vlag pakt wint. Dit spel is gewonnen door team 1.En als echte brigade gaan we natuurlijk ook het water in. Team 4 was het sterkste met de estavette op de boards. Actiefotos volgen later.En de laatste uitdaging is de swim-run estafette. Het was een spannende ontknoping die team 3 binnengehaald heeft.92 keer bekeken0 reacties
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Reddingsbrigade Utrecht
Martin Ovenweg 5
3555 HZ Utrecht

contact

Door de ANBI-status kun je met belasting voordeel schenkingen doen

meer informatie

Steun de brigade door online te aankopen via SponsorKliks te doen

meer informatie

Je kunt onze redders redden met een donatie. Jouw gift is zeer welkom 

meer informatie

De website van Reddingsbrigade Utrecht wordt door Commissie PR onderhouden.  Meldingen of het niet goed functioneren van de website of heb je nieuws, foto's of andere informatie stuur deze dan naar pr@reddingsbrigadeutrecht.nl

© 2020 Reddingsbrigade Utrecht