top of page

We gaan weer zwemmen in Utrecht

Bijgewerkt op: 14 okt. 2020
Wij zijn heel blij dat het zover is dat we in Utrecht weer mogen gaan zwemmen. Een eerste stap in de goede richting. Zwemmen in Maarssen zal nog even moeten wachten, omdat de regels van het zwembad er nog niet zijn.We zijn druk met de voorbereidingen om de trainingen op een veilige manier weer op te starten. Op maandag 18 mei zal de eerste training weer plaatsvinden. Het is geen verrassing dat wij ons aan een aantal regels moeten houden en dat nog niet alles kan en mag. Lees de mail en de bijlagen dus goed door!

  • In protocol kwakel en protocol verantwoord zwemmen staat waar wij ons aan moeten houden tijdens het zwemmen, maar ook bijvoorbeeld bij aankomst in het zwembad en het feit dat ouders tijdens de training niet aanwezig mogen zijn in het gebouw.

  • De indeling van maandag 18 en 25 mei wordt via de mail verstuurd. Je zwemt één keer in de twee weken. 

  • Houd er rekening mee dat we alleen gaan conditiezwemmen en in zwemkleding (dus niet met kleren aan) zwemmen.

  • Er is een Corona verantwoordelijke aangesteld die erop toeziet dat de regels nageleefd worden.

Na een paar weken evalueren we en kijken we of we weer met de hele groep, elke week kunnen zwemmen. Naast het zwemmen in het zwembad, zijn we de mogelijkheden om buiten te zwemmen aan het onderzoeken. Hierover volgt later meer informatie.

Heb je nog vragen of opmerkingen, mail of bel dan vooraf: in het zwembad zijn we alleen aanwezig om te zwemmen en te trainen. Laat het ook weten als je niet komt.

Tot slot vragen wij jullie de regels met de kinderen te bespreken, want we moeten en zullen erg streng zijn op de naleving daarvan.

Wij hebben er zin in!

37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page